Om M:P

M-Productions ble etablert i 2002 som leverandør av studioutstyr til privatpersoner, firma og institusjoner. Det ble raskt etablert kontakt med alle de største importørene i Norge.
2003: Lansering av nettsider på m-productions.no
2007: Nye nettsider med nytt og forbedret design. En egen utleieavdeling på separate sider på nettsidene.
2010: Lansering av helt nye nettsider, ny profil og ny logo og priser i alle kategorier.
2016: Lansering av nye utleiesider (www.pautleie.no)


M-Productions
Postadresse: Toftdahls vei 8, 0681 Oslo
Org.nr: 984188013
Nettside: www.m-productions.no
Epost: post@m-productions.no
Telefon: 908 25 625 / 22 19 72 06

 m-productions har spesialisert seg på salg av studioutstyr og PA.
Vi er totalleverandør av lydustyr til profesjonelle- og prosjektstudio. Dette innebærer at du ikke finner et stort utvalg av instrumenter, strenger, trommeskinn osv, men selvsagt produkter som er en viktig del av et studio. Fordelen med å handle studioutstyr hos m-productions er akkurat dette – at vi er et firma som utelukkende leverer varer innen êtt område, og kan derfor yte best mulig kompetanse og service på dette feltet. Ta gjerne kontakt dersom du trenger råd eller hjelp til å sette opp et lydsystem, eller om du er usikker på hva du trenger for å komplettere eksisterende utstyr. 

Vi selger også PA-anlegg. Vi er leverandør av alt fra miksere, høytalere, rekvisita og enkelt lys. Vareutvalget på nettsiden er rettet mot band, artister og trubadurer som er på jakt etter anlegg til klubber, hoteller o.l. Vil leverer også PA-anlegg til skoler, utesteder og andre som har behov for mer permanente løsninger. I disse tilfellene kommer vi med en mer tilpasset løsning som ofte også inkluderer innstallasjon. Ta kontakt med oss.

 


m-productions utleieavdeling.
Vi leier ut ulike PA-anlegg og tilbehør til tale, trubadurer, partyband, utesteder og lignende. Vi tilbyr anlegg i ulike størrelser, tilbehør som monitorer, kabler og mikrofoner. Utleieavdelingen er plassert på nettstedet pautleie.no